Agora Publishing

Agora Publishing

Det lille forlaget med de store forfatterne

Falt ut av tiden

david_grossman_falt_ut_av_tiden

Falt ut av tiden er en bok om det viktigste og vanskeligste av alle menneskets eksistensielle problemer: døden.

En dag reiser en mann seg fra middagsbordet og sier farvel til sin kone etter å ha tidd helt stille om «denne natten». Han gir seg i vei til et sted «langt borte», for å gjenfinne sin døde sønn. Dag for dag blir hans vandring rundt byen mer innbitt. Andre foreldre som har mistet barnet sitt, slutter seg til ham. En krønikør formidler deres tanker og handlinger.

David Grossman overrasker atter en gang med en intens og medmenneskelig tekst. Her møtes poesi, fabel, drama, humor, allegori, eventyr, og sammen bidrar de til å gi verket sin enestående originalitet. Enhver som har opplevd død, tap, savn, taushet, tomhet og forstening, vil kunne kjenne seg igjen i denne gripende fortellingen – og kanskje finne trøst.

OVERSATT AV: KJELL RISVIK

Kjøp boken, kr 349,-

Les mer om David Grossman
 

Presse

«For dette er ambisiøs, eksistensielt orientert intimitetsdiktning på bristepunktet – snart med en hudløs, intens, gripende klang, snart litt for fiks og forsert i forsøket på å bryte opp syntaksen, gripe til filosofisk ladde, hektisk kvernende, store ord og skape et avansert, modernistisk dikterspråk for de kresne.»
Stavanger Aftenblad

«Fallen ur tiden» är en gripande, mässande klagokörsång med en närmast arkaisk tyngd. Djupt personlig, men samtidigt genomarbetad konst: en parabel om konsten inte så mycket som tröst utan som helande kraft.
Svenska Dagbladet

«Ett mästerverk fött ur sorg»
Uppsala Nya Tidning

«David Grossman has created a disturbing, heartbreaking vision of mourning.»
Haaretz

Comments are closed.